Mécsessel üzemelő, repülő papírlampion. Anyaga: bambusz, vászon, viasz, fémhuzal, impregnált tűzálló papír. A csomagban 1 db lámpás található, laposra hajtogatva, 1 db mécses, 1 db biztonsági fémszál és 1 db használati utasítás. Csomagolás: áttetsző fólia zacskóban. Csomag méretei 40*50*0,5 cm. (szél.*mag.*vast.) Létezik, REPÜLŐ UFO LÁMPÁS 10 db/csomag vegyes színek (sárga, piros, kék, rózsaszín, zöld, lila, narancs-2db, fehér-2db) 11990.- ft/csomag, FEHÉR és PIROS SZÍV alakú LÁMPÁS - 1990.- ft/db, FEHÉR HENGERES LÁMPÁS - 1590.- ft/db, SZÍNES (lila,kék, zöld) SÜVEG ALAKÚ LÁMPÁS - 1990.-ft/db.

MEGRENDELHETŐ a WWW.REPULOLAMPAS.HU webáruházban vagy felül a jobb oldalon lévő MEGRENDELÉS gombra kattintva!


Válasszon színt:

A papírlámpást kibontva, majd a mécsest meggyújtva felmelegedik a lámpásban lévő levegő - kb. 30-60 mp. alatt -, és a lámpás magától a levegőbe emelkedik. Emelkedési magasság időjárási viszonyoktól függően ~500-800 méter. Ha repülés közben a mécses "kiég", a lámpásban lévő levegő lassan lehül, és a lámpás leereszkedik. A környezetet nem szennyezi, mivel 100%-ig természetes, és a természetben lebomló anyagokból készül. Kizárólag kültéren, nappal és éjszaka is használható. Használata során teljes körűen be kell tartani a használati utasításban foglaltakat!


A fehér hengeres lámpás méretei: 40 cm átmérő, 110 cm magasság.
Mécsessel üzemelő, úszó papírlampion. Kocka és lótuszvirág formában vásárolható, úszó és normál változatban. Jelenleg a LÓTUSZ formájú lámpás vásárolható, piros, fehér, kék, sárga, narancs és türkíz színeket tartalmazó 6 db-os csomagban. Anyaga: fémfólia, impregnált papír. A csomagban 6 db lámpás található az úszó talppal és a mécsesekkel, laposra hajtogatva. Csomagolás: áttetsző fóliazacskóban, használati utasítást tartalmaz.

A SZÍNES ÚSZÓ LÓTUSZ LÁMPÁSOK ÁRA bruttó 3590.- Ft/csomag
(piros,fehér,kék,sárga,narancs és türkíz színeket tartalmazó 6 db-os csomagban).

A KOCKA ÚSZÓ LÁMPÁSOK ÁRA bruttó 2990.- Ft/csomag
(fehér opál színű lámpás arany szegéllyel, 6 db-os csomagban).

A papírlámpást kibontva, széthajtogatva, majd a mécsest a lámpás közepén elhelyezve majd rögzítve kell meggyújtani. Hangulatos fénnyel ragyogja be a környezetét. A lámpást akár szárazon akár vizen fel lehet használni dekorációs célra. Mécses égési ideje kb. 1,5-2,5 óra. A környezetet nem szennyezi, mivel 100%-ig természetes, és a természetben lebomló anyagokból készül. Használat után a háztartási hulladékgyűjtőbe dobandó. Nappal és éjszaka is használható, kültéren és beltéren egyaránt. Használata során teljes körűen be kell tartani a használati utasításban foglaltakat!


Környezetbarát termék.